A Tiger in the House MCQ Questions for Class 7 English Chapter 9 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. you guys are looking for Bringing up Kari MCQ Questions for Class 7 English Chapter 9 MCQ question with answers PDF free download as per Bringing up Kari MCQ Questions for Class 7 English Chapter 9 new exam pattern? you come for the right page. Each question has four option followed by the right answer. these Mechanical MCQ question and solution may help you to get better performance in exam .

All questions answers in the last paragraph


Q1. Before leaving the zoo grandfather had been slapping him for about –

(A) 10 minutes
(B) 5 minutes
(C) Two minutes
(D) None of Above


Q2. Who decided to send Timothy to the zoo?

(A) Grandmother
(B) Author
(C) Grandfather
(D) None of these


Q3. Who became one of the tiger’s favourites?

(A) Cook
(B) Author
(C) Toto
(D) Grandmother


Q4. Timothy and Grandfather travelled in:

(A) a bus
(B) a first class compartment
(C) a train
(D) an executive compartment


Q5. In the next cage of timothy there was a –

(A) Elephant
(B) Gorilla
(C) Leopard
(D) None of Above


Q6. Timothy was brought up entirely on –

(A) Meat
(B) Grain
(C) Milk
(D) None of Above


Q7. A change came over him’ when Timothy was:

(A) a month old
(B) about six months old
(C) chased out of the jungle
(D) taken to the zoo


Q8. Where was the zoo in which Timothy was transferred?

(A) Kanpur
(B) Lucknow
(C) Agra
(D) Delhi


Q9. Grandfather took timothy to a 200 in –

(A) Dehradun
(B) Lucknow
(C) Ahmadabad
(D) None of Above


Q10. Timothy was transferred to the zoo because:

(A) of his growing wilder and
(B) he ate all cats deadlier
(C) of his growing less friendly at home
(D) of his evil designs


Q11. Grandfather was of the hunting party.

(A) a member
(B) the only successful member
(C) proud
(D) the leader


Q12. Their cook’s name was –

(A) Mahmoud
(B) Mahim
(C) Mahirul
(D) None of Above


Q13. Who named the tiger cub?

(A) Author
(B) Grandmother
(C) Grandfather
(D) Cook


Q14. Who disturbed Timothy while he was licking grandpa’s hands in the cage?

(A) A leopard
(B) Caretaker
(C) A monkey
(D) An elephant


Q15. Timothy’s favorite place in the house was the –

(A) Garden
(B) Drawing room
(C) Kitchen
(D) None of Above


We have qualities knowledge to ensure that this question with solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any MCQ question regarding Bringing up Kari MCQ Questions for Class 7 English Chapter 9 . then drop your questions below and will get back to you in no time.

All question answer

Q NO : ANSWER :
1(B)
2(C)
3(B)
4(B)
5(C)
6(B)
7(B)
8(B)
9(B)
10(C)
11(B)
12(A)
13(B)
14(A)
15(B)

Leave a Comment