Chandni MCQ Questions for Class 7 English Chapter 7 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. you guys are looking for Bringing up Kari MCQ Questions for Class 7 English Chapter 7 MCQ question with answers PDF free download as per Bringing up Kari MCQ Questions for Class 7 English Chapter 7 new exam pattern? you come for the right page. Each question has four option followed by the right answer. these Mechanical MCQ question and solution may help you to get better performance in exam .

All questions answers in the last paragraph


Q1. The birds were debating about the –

(A) Result of the fight
(B) Strength of the woolf
(C) Stupidity of the goat
(D) None of those


Q2. Which animal was kept by Abbu Khan as pet?

(A) Cow
(B) Goat
(C) Buffalo
(D) Horse


Q3. Whose eyes were shining like burning coals?

(A) Chandni’s
(B) Wolfs
(C) Wild goat’s
(D) Kalua’s


Q4. On reaching the hills Chandm felt:

(A) tired and helpless
(B) at the top of the world
(C) the pangs of separation
(D) all alone


Q5. The wolf’s eyes were shining like –

(A) Twinkling stars
(B) Burning coals
(C) The moon
(D) None of those


Q6. Why did Abbu khan decide to live without goats?

(A) All his goats has gone one by one
(B) He had left no love for them
(C) He was afraid to lose them again
(D) None of those


Q7. Abbu Khan lived In:

(A) the hills
(B) Almora
(C) loneliness
(D) a hut


Q8. Who killed the runaway goats in the hills?

(A) Wolf
(B) Tiger
(C) Lion
(D) Farmer


Q9. Where did Chandni want to go?

(A) To the jungle
(B) To the pond
(C) To the hills
(D) To the lake


Q10. Freedom means life.’ But the irony was:

(A) the goats gave their life for it
(B) the goats lived happily for sometime
(C) the goats separated from Abbu
(D) none of the above


Q11. Abbu khan narrated Kalua’s story for the –

(A) Ten time
(B) Fiftieth time
(C) Hundred time
(D) None of those


Q12. The new young goat of Abbu khan was –

(A) Brown
(B) Black
(C) White
(D) None of those


Q13. A wise old bird declared:

(A) the wolf to be the winner
(B) the goats to be the winners
(C) Chandni to be the winner
(D) both wolf and Chandnl to be the winners


Q14. What did Abbu Khan buy?

(A) A goat
(B) A lion
(C) A tiger
(D) A bear cub


Q15. What name did the Abbu Khan give the young goat?

(A) Gauri
(B) Chandni
(C) Kalua
(D) Gujri


We have qualities knowledge to ensure that this question with solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any MCQ question regarding Bringing up Kari MCQ Questions for Class 7 English Chapter 7 . then drop your questions below and will get back to you in no time.

All question answer

Q NO : ANSWER :
1(A)
2(B)
3(B)
4(B)
5(B)
6(A)
7(B)
8(A)
9(C)
10(A)
11(B)
12(C)
13(C)
14(A)
15(B)

Leave a Comment