Chivvy MCQ Questions for Class 7 English Chapter 4 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. you guys are looking for CLASS 7 ENGLISH MCQ question with answers PDF free download as per CLASS 7 ENGLISH new exam pattern? you come for the right page. Each question has four option followed by the right answer. these CLASS 7 ENGLISH MCQ question and solution may help you to get better performance in exam .

All questions answers in the last paragraph


Q1. The grown-ups do not behave well. They them

(A) bully
(B) like
(C) love
(D) hate
(D) All of Above


Q2. Name the poet of the poem.

(A) Shirley Bauer
(B) M.B. Armstrong
(C) D.J. Enright
(D) Michael Rosen


Q3. An adult say we always carry our own –

(A) Hankie
(B) Umbrella
(B) Bottle of water
(D) All of Above


Q4. The children do not like:

(A) to study
(B) the way grown-ups instruct them
(C) good manners
(D) to be insulted


Q5. The lesson of the poem Is that the grown ups must

(A) leave the child alone
(B) keep on behaving the way they do
(C) Improve their behavior
(D) send the child to school


Q6. When someone do good with us we –

(A) Are likely to be told thank you
(B) Must ignore them
(C) Should say welcome
(D) All of Above


Q7. Grown up says to keep our hand-

(A) Inside of our pockets
(B) Out of pour pockets
(C) Upon our pockets
(D) All of Above


Q8. In which stage is the listener?

(A) In the school going stage
(B) In a grown-up stage
(C) In infancy
(D) In the adult stage


Q9. What does walking by dragging feet suggest?

(A) bad manners
(B) shoes soul would be affected
(C) feet may get hurt
(D) one of these


Q10. Why would the child need a hankie?

(A) to clean his face
(B) to clean his shoes
(C) to clean his bag
(D) to clean his slate


Q11. Grownups told us to –

(A) Make noise
(B) Make less noise
(C) Remain silent
(D) All of Above


We have qualities knowledge to ensure that this question with solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any MCQ question regarding CLASS 7 ENGLISH . then drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWER :
1(A)
2(D)
3(A)
4(B)
5(C)
6(B)
7(A)
8(A)
9(A)
10(A)
11(B)

Leave a Comment