If I Were You MCQ Questions for Class 9 English Chapter 11 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 9 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 9 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 9 English Beehive Prose with Answers


Q1. What was Gerrard’s full name?

(A) Bill Gerrard
(B) William Gerrard
(C) Henry Gerrard
(D) Vincent Charles Gerrard


Q2. What was Gerrard’s full name?

(A) Bill Gerrard
(B) William Gerrard
(C) Henry Gerrard
(D) Vincent Charles Gerrard


Q3. Who was cleverer?

(A) Gerard
(B) Intruder
(C) Sergeant
(D) all of the above


Q4. Who was the intruder?

(A) a thief
(B) a criminal
(C) a priest
(D) a soldier


Q5. What did Gerrard do to the intruder?

(A) he killed him
(B) he knocked him down
(C) he locked him up in a cupboard
(D) all of the above


Q6. Who is the author of the lesson ‘If I Were You’?

(A) Vikram seth
(B) Douglas James
(C) A.P.J. Abdul Kalam
(D) Jawaharlal Nehru


Q7. Do you think Gerrard was actually a murderer?

(A) Yes
(B) No
(C) Maybe
(D) Not known


Q8. What did the intruder have in his hand?

(A) a revolver
(B) a knife
(C) an iron rod
(D) none of the above


Q9. According to Gerrard who was luckier than most melodramatic villains.

(A) Gerrard
(B) the intruder
(C) both A and B
(D) none of the above


Q10. Who did Gerrard live with?

(A) his wife
(B) his son
(C) his friend
(D) alone


Q11. What was the intruder already wanted for?

(A) theft
(B) robbery
(C) murder
(D) kidnapping


Q12. What does the intruder say about his speciality?

(A) murder
(B) kidnapping
(C) jewel robbery
(D) all of the above


Q13. Who did the intruder want to get information?

(A) Gerrard
(B) the police
(C) himself
(D) all of the above


Q14. What was the intruder’s plan?

(A) to kill Gerrard and disguise himself as Gerrard
(B) to rob Gerard
(C) to stay with Gerrard
(D) all of the above


Q15. How did Gerrard behave to see the intruder with a revolver in his hand?

(A) he started crying
(B) he remained calm
(C) he was nervous
(D) he Has fainted


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 9 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1D
2D
3A
4B
5C
6B
7B
8A
9B
10D
11C
12C
13A
14A
15B


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


Leave a Comment