Packing MCQ Questions for Class 9 English Chapter 7 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 9 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 9 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 9 English Beehive Prose with Answers


Q1. What was the name of the dog?

(A) Tommy
(B) Jonny
(C) Taffy
(D) Montmorency


Q2. Montmorency pretended that lemons were :

(A) rats
(B) rabbits
(C) cats
(D) all of the above


Q3. What did Montmorency do to the jam?

(A) ate it up
(B) threw it away
(C) put his leg into it
(D) none


Q4. What did Montmorency do to the jam?

(A) he ate it
(B) he puts his leg into the jam
(C) he tumbled it over
(D) he jumped over it


Q5. What did George and Harris start the packing with?

(A) breaking a cup
(B) breaking a plate
(C) breaking ajar
(D) breaking a kettle


Q6. When did they finally decide to get up the next morning?

(A) at 4.30 a.m
(B) at 5.30 a.m
(C) at 6.30 a.m
(D) at 7.30 p.m


Q7. At what time did Jerome pack the bag finally?

(A) 8.05p.m
(B) 9.05p.m
(C) 10.05p.m
(D) 11.05p.m


Q8. When was the packing done ?

(A) at 12.50 a.m
(B) at 1.00 a.m
(C) at 1.30 a.m
(D) at 1.50 a.m


Q9. What irritates Jerome K. Jerome the most?

(A) seeing other people doing packing
(B) seeing other people doing nothing
(C) going on a journey
(D) all of the above


Q10. Where did they finally pack the butter?

(A) Inside a box
(B) In the teapot
(C) In the kettle
(D) In the plastic bag


Q11. Where did Jerome finally find his toothbrush?

(A) in a boot
(B) in the cupboard
(C) in the suitcase
(D) none


Q12. Who is Montmorency?

(A) A cat
(B) A rat
(C) A dog
(D) A guinea pig


Q13. Who is the author of the lesson ‘ Packing’?

(A) Jerome K. Jerome
(B) George
(C) Harris
(D) Montmorency


Q14. What is Montmorency’s highest aim in life?

(A) To get somebody to stumble over him
(B) To get love from everywhere
(C) To get cursed steadily for an hour
(D) Both (A) and (C)


Q15. What did Montmorency do while the packing process was on?

(A) He came and sit on the things that were to be packed
(B) He cried out loud
(C) He barked continuously
(D) He was slipping on the butter again and again


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 9 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1D
2A
3C
4B
5A
6C
7C
8A
9B
10B
11A
12C
13A
14D
15A


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


Leave a Comment