The Accidental Tourist MCQ Questions for Class 9 English Chapter 9 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 9 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 9 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 9 English Moments with Answers


Q1. What kind of a story is this?

(A) moral based
(B) humorous
(C) serious
(D) none


Q2. On what occasions did the author go on a big trip?

(A) Easter
(B) New Year Day
(C) Christmas
(D) His birthday


Q3. How would Bill’s dining table appear?

(A) as if earthquake had struck
(B) clean
(C) messy
(D) None


Q4. The author had joined the frequent flyer programme of :

(A) Boston Airways
(B) French Airways
(C) British Airways
(D) American Airways


Q5. What name did he tell the hotel clerk at Australia in place of Bill Bryson by mistake?

(A) Bill Coyte
(B) W. Bryson
(C) Bill Cock
(D) None


Q6. What happened to the zip on the bag?

(A) it got jammed
(B) it got free
(C) it was fine
(D) none of the above


Q7. Why was Bill’s wife wondering at him?

(A) because of his strange behavior
(B) because of his capacity to spill the things
(C) because of unzipped bag
(D) because of his dress


Q8. What came out of the bag when the zip gave way?

(A) newspaper cutting
(B) magazines
(C) english money
(D) all of the above


Q9. What made his teeth blue while writing?

(A) blueberries
(B) blue color
(C) leaking ink of the pen
(D) all


Q10. The author was bleeding lavishly in his :

(A) arm
(B) leg
(C) finger
(D) toe


Q11. What did Bill forget while travelling to Australia?

(A) his wallet
(B) his pen
(C) his keys
(D) his name


Q12. Who was along with Bill Bryson when he disgorged all the things on the road??

(A) son
(B) wife
(C) daughter
(D) friend


Q13. Name the things Bill forgets in the lesson.

(A) zip his bag
(B) lavatory in the cinema
(C) room number in the hotel
(D) All


Q14. Bill Bryson mainly travelled by:

(A) aeroplane
(B) ship
(C) bus
(D) train


Q15. After an accident on the plane, the author’s teeth looked.

(A) green
(B) red
(C) ivory white
(D) navy blue


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 9 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1B
2A
3A
4C
5B
6A
7A
8D
9C
10C
11D
12B
13D
14A
15D


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


Leave a Comment