The Hack Driver MCQ Questions for Class 10 English Chapter 8 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 10 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 10 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 10 English with Answers Footprints Without Feet


Q1. Where did the narrator and the hack driver enjoy their lunch?

(A) in a big restaurant
(B) at Oliver’s house
(C) at Fritz’s house
(D) on Wade’s Hill


Q2. Where did Fritz send them?

(A) Gray’s barber shop
(B) Gustaff’s barber shop
(C) poolroom
(D) no where


Q3. In which direction was Oliver’s mother’s farm?

(A) south
(B) east
(C) north
(D) west


Q4. Where did they go after visiting Swede’s shop?

(A) Gray’s barber shop
(B) Gustaff’s barber shop
(C) poolroom
(D) his mother’s farm


Q5. What job did he get after doing his graduation?

(A) partner in a law firm
(B) lawyer
(C) senior associate
(D) junior assistant clerk


Q6. What was the man’s first guess on his purpose to find Lutkins?

(A) to get money back
(B) to present him a summon
(C) to arrest him
(D) None of the above


Q7. What was Bill’s other name?

(A) Magnuson
(B) Magie
(C) Maddie
(D) Magpie


Q8. What is the meaning of the word “enormous”?

(A) huge
(B) vast
(C) broad
(D) all of the above


Q9. Why was the narrator ordered back to New Mullion once again?

(A) to arrest Lutkins
(B) to serve the summons on him
(C) to live permanently in New Mullion
(D) all of the above


Q10. What did Oliver’s mother have in her hand while she ran after them?

(A) a pistol
(B) a knife
(C) an iron rod
(D) None of the above


Q11. Name the barber in the story

(A) Garry
(B) Mustafa
(C) Gustaff
(D) Guard


Q12. What was the only pleasant sight?

(A) delivery man
(B) the weather
(C) raw shops
(D) None of the above


Q13. Who is the author of the story “The Hack Driver”?

(A) HG Wells
(B) Robert W. Peterson
(C) Guy De Maupassant
(D) Sinclair Lewis


Q14. Where did the go after lunch?

(A) Gray’s barber shop
(B) Gustaff’s barber shop
(C) poolroom
(D) Oliver’s mother’s farm


Q15. Who gave himself a false name ‘Bill’?

(A) the narrator
(B) Oliver Lutkins
(C) Fritz
(D) Gustaff


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 10 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 10 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1D
2B
3C
4A
5D
6A
7A
8D
9B
10C
11C
12A
13D
14D
15B

MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Prose


MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Poems


MCQ Questions for Class 10 English with Answers Footprints Without Feet

Leave a Comment