The Hundred Dresses Part 2 MCQ Questions for Class 10 English Prose Chapter 6 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 10 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 10 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Prose

              Bestmcq.com

Q1. What did Peggy infer from the drawing?

(A) Wanda was a good artist
(B) Wanda liked them
(C) Wanda hated them
(D) Both 1 and 2


Q2. What was used to decorate the classroom on Christmas?

(A) bells
(B) tree
(C) both
(D) None of the above


Q3. what else was mentioned in the letter?

(A) her drawings
(B) her medal
(C) the school
(D) her funny name


Q4. Maddie found that the face and head of the drawing:

(A) just looked like teacher
(B) just looked like her
(C) just looked like Peggy
(D) just looked like a statue


Q5. Through the letter they told Wanda that:

(A) she had won the contest
(B) she had lost the contest
(C) she had been refused
(D) her designs were rejected


Q6. What was the colour of the dress in Peggy’e drawing?

(A) red
(B) green
(C) blue
(D) white


Q7. What did Maddie notice in the drawings?

(A) Wanda drew their faces
(B) they were beautiful
(C) Wanda wrote notes for them
(D) all of the above


Q8. How would you describe Miss Mason’s feelings towards the class?

(A) Angry
(B) Upset
(C) Happy
(D) Cheerful


Q9. What did Maddie notice in the drawings?

(A) Wanda drew their faces
(B) they were beautiful
(C) Wanda wrote notes for them
(D) all of the above


Q10. Which comments hurt the feelings of Wanda?

(A) About her nature
(B) About her house
(C) About her dress
(D) About her Father


Q11. Wanda’s house was

(A) on a cliff
(B) on top of a hill
(C) by the river
(D) in the forest


Q12. Maddie ran excitedly over to:

(A) Peggy
(B) Maddie’s cousin
(C) Wanda
(D) Miss Mason


Q13. Two girls were writing a friendly letter to Wanda. They were:

(A) Maddie and Smiley
(B) Peggy and Smiley
(C) Peggy and Maddie
(D) Jacques and Peggy


Q14. Who was Miss Mason?

(A) Maths Teacher
(B) English Teacher
(C) Class Teacher
(D) Principal


Q15. What was Miss Mason reaction when she came to know that the class had been making fun of Wanda?

(A) she started laughing
(B) she started crying
(C) she was unhappy and upset
(D) None of the Above


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 10 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 10 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1B
2C
3D
4B
5A
6B
7A
8B
9A
10C
11B
12A
13C
14C
15C

MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Prose


MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Poems


MCQ Questions for Class 10 English with Answers Footprints Without Feet

Leave a Comment