The Hundred Dresses Part 5 MCQ Questions for Class 10 English Prose Chapter 5 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 10 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 10 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Prose

               Bestmcq.com

Q1. What was the room covered with?

(A) drawings of girls
(B) drawings of boys
(C) 100 drawings of Wanda
(D) All of the above


Q2. Who won the drawing contest?

(A) Peggy
(B) Wanda
(C) Maddie
(D) None of them


Q3. Where in the classroom does Wanda sit?

(A) end corner
(B) middle
(C) front
(D) rotational


Q4. Who lived in Boggins Heights?

(A) Maddie
(B) Peggy
(C) Wanda
(D) Cecile


Q5. What tells you that Peggy wasn’t cruel?

(A) protected small children from bullies
(B) couldn’t stand animals getting mistreated
(C) did not make Wanda cry
(D) all of the above


Q6. Why did “they” wait for Wanda?

(A) they were friends
(B) to make fun of her
(C) they cared about her
(D) they missed her


Q7. Why did “they” wait for Wanda?

(A) they were friends
(B) to make fun of her
(C) they cared about her
(D) they missed her


Q8. How many pairs of shoes did Wanda say were lined up in her closet?

(A) 100
(B) 40
(C) 50
(D) 60


Q9. What does Miss Mason think of Wanda’s drawing?

(A) Exquisite
(B) Ugly
(C) Average
(D) None of the Above


Q10. Who secretly disliked how Wanda was being treated?

(A) Peggy
(B) Cecile
(C) Maddie
(D) Jake


Q11. Who is the author of “The Hundred Dresses”?

(A) Liam O’ Flaherty
(B) Frederick Forsyth
(C) Roal Dahl
(D) El Bsor Ester


Q12. Which classroom did they all sit in?

(A) Room fifteen
(B) Room thirteen
(C) Room twelve
(D) Room eleven


Q13. Why does Wanda say that she has a hundred dresses?

(A) Because she has.
(B) To counter other girls.
(C) She loves to rant.
(D) None of the Above


Q14. Who lived in Boggins Heights?

(A) Maddie
(B) Peggy
(C) Wanda
(D) Cecile


Q15. Who won the drawing contest for boys at school?

(A) Jake
(B) Maddie
(C) Wanda
(D) Michael


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 10 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 10 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1D
2C
3A
4C
5D
6B
7B
8D
9A
10C
11D
12B
13B
14C
15A

MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Prose


MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Poems


MCQ Questions for Class 10 English with Answers Footprints Without Feet

Leave a Comment