The Invention of Vita Wonk MCQ Questions for Class 7 English Chapter 7 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. you guys are looking for CLASS 7 ENGLISH MCQ question with answers PDF free download as per CLASS 7 ENGLISH new exam pattern? you come for the right page. Each question has four option followed by the right answer. these CLASS 7 ENGLISH MCQ question and solution may help you to get better performance in exam .

All questions answers in the last paragraph


Q1. What lives longer than anything else?

(A) cattaloo
(B) crumpets
(C) petrovitch gregorovitch
(D) trees


Q2. What did he swallow?

(A) Some food
(B) Some liquid
(C) Some tablets
(D) Vita-Wonk


Q3. Wonka-vite, that Mr. Willy wonk invented, makes people?

(A) Stronger
(B) Younger
(C) Disappear
(D) All Of the Above


Q4. As the answer of his question who suggested the name of ‘tree’?

(A) Charlie
(B) Wonka
(C) Wilson
(D) All Of the Above


Q5. What is the new recipe he is searching for?

(A) Recipe for Wonka-Vita
(B) Recipe for Vita-Wonk
(C) Recipe for Chocolates
(D) none of these


Q6. Mr Wonka collects Items from the oldest things to make:

(A) a mixture
(B) a solution
(C) a drug
(D) an experiment


Q7. After applying the liquid the twenty-year-old oompa loompa volunteer had suddenly become?

(A) Very younger
(B) An old fellow of seventy-five
(C) 70 years old fellow
(D) All Of the Above


Q8. What age did he turn to?

(A) Eighty years
(B) Thirty years
(C) Seventy five
(D) Forty years


Q9. What was his age earlier?

(A) Forty years
(B) Twenty years
(C) Three years
(D) Fifty years


Q10. Today Bristlecone pines are over?

(A) 4000 years old
(B) 200 years old
(C) 1000 years old
(D) All Of the Above


Q11. Mr. Wonka, for testing the liquid use?

(A) Two drops
(B) Four drops
(C) Only one drop of it.
(D) All Of the Above


Q12. Mr Wonka took from Bristlecone pine.

(A) a pint of salt
(B) a pint of sap
(C) a pinch of sap
(D) a pinch of salt


Q13. The uniqueness of the Great Glass Elevator is that Mr. Wonk can __

(A) travel the world
(B) see through
(C) Protects from animals
(D) disappear


Q14. Who was Mr. Wonka?

(A) A professor
(B) A librarian
(C) A scientist
(D) A teacher


Q15. What idea came into Wonka’s mind?

(A) What is the oldest living thing?
(B) What is more lovely?
(C) What thing is the youngest living thing?
(D) None of these


We have qualities knowledge to ensure that this question with solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any MCQ question regarding CLASS 7 ENGLISH . then drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1(D)
2(D)
3(B)
4(A)
5(B)
6(C)
7(B)
8(C)
9(B)
10(A)
11(B)
12(B)
13(A)
14(C)
15(A)

Leave a Comment