The Last Leaf MCQ Questions for Class 9 English Chapter 7 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 9 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 9 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 9 English Moments with Answers


Q1. Where did Behrman spend his night to make his masterpiece?

(A) in a hotel
(B) on a mountain
(C) in a heavy storm
(D) none


Q2. According to the doctor, about what had Johnsy made up her mind?

(A) she will recover soon
(B) she will recover late
(C) she is not going to get well
(D) all of the above


Q3. What did Sue speak when he looked at the last ivy leaf painting?

(A) a great painting
(B) nice work
(C) a masterpiece
(D) None


Q4. What was Johnsy looking at out of the window?

(A) an ivy creeper
(B) a mango tree
(C) a rose plant
(D) a banana tree


Q5. When was Behrman able to make his dream true?

(A) when he painted the last leaf on ivy
(B) when he died
(C) when he thought of Johnsy
(D) none


Q6. What was Johnsy country?

(A) leaves on the ivy creeper
(B) bunches of fruit on the ivy creeper
(C) both (A) and (B)
(D) none of the above


Q7. Who was Johnsy?

(A) A young artist
(B) a girl
(C) a sick girl
(D) none


Q8. What will happen when the last leaf will fall?

(A) she will die
(B) Johns will die
(C) Behrman will die
(D) all of the above


Q9. What was Behrman’s dream?

(A) to travel the world
(B) to paint a masterpiece
(C) to make a colorful painting
(D) to make a poster


Q10. What was she doing in Johnsy’sroom??

(A) reading a book
(B) stitching a shirt
(c singing a song
(D) making a painting


Q11. Who was Behrman?

(A) A 60 years old painter
(B) a 50 years old man
(C) a 40 years old man
(D) a young boy


Q12. Why was she making a painting?

(A) to present it to Johnsy
(B) to present it to Behrman
(C) to earn some money
(D) to put it in her room


Q13. Mention the reasons for depression in teenagers.

(A) peer pressure
(B) poor performance in the exams
(C) inability to live upto parents’ expectations
(D) all


Q14. Who was Behrman?

(A) a painter
(B) a musician
(C) a doctor
(D) a teacher


Q15. Who has looked after Johnsy so well?

(A) Sue
(B) Behrman
(C) Johnsy’s mother
(D) Johnsy’s father


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 9 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1C
2C
3C
4A
5A
6A
7A
8B
9B
10D
11A
12C
13D
14A
15A


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems


MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments


Leave a Comment