The Midnight Visitor MCQ Questions for Class 10 English Chapter 3 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. Here you will find NCERT MCQ Questions for Class 10 English with Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per CBSE new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the chapters. these Class 10 English MCQ question and solution may help you to get better performance in exam.

All questions answers in the last paragraph


MCQ Questions for Class 10 English with Answers Footprints Without Feet


Q1. Who was actualy knocking on the door?

(A) police
(B) waiter
(C) Max
(D) none of the above


Q2. When did he move to Paris?

(A) 5 years ago
(B) 10 years ago
(C) 20 years ago
(D) 25 years ago


Q3. Where was Ausable’s room situated in the hotel?

(A) on the ground floor
(B) on the first floor
(C) on the sixth and top floor
(D) on the second floor


Q4. Who is Fowler?

(A) secret agent
(B) spy
(C) personal investigator
(D) writer


Q5. Where was the balcony?

(A) outside the window of the room
(B) on the roof of the room
(C) outside the back door of the room
(D) none of these


Q6. Where did he come from?

(A) Paris
(B) Germany
(C) Boston
(D) None of the above


Q7. Why did Max enter his room?

(A) to shoot Fowler
(B) to shoot Ausable
(C) To snatch a crucial report from Ausable
(D) To snatch a crucial report from Fowler


Q8. What is the meaning of the word “espionage”?

(A) spying
(B) writing
(C) hunt
(D) None of the above


Q9. What story Ausable cocked up to Max?

(A) about the report
(B)about a balcony
(C) about his fatness
(D) about Fowler


Q10. What is the meaning of the word “slender”?

(A) weak
(B) slim
(C) fat
(D) None of the above


Q11. Why did Max enter Ausable’s room?

(A) to meet Ausable
(B) to snatch an important report
(C) to give information to Ausable
(D) to spend the night


Q12. What language did Ausable speak?

(A) German
(B) French
(C) none of these
(D) both (A) and (B)


Q13. Who jumped off the window believing there was a balcony?

(A) Max
(B) Police
(C) Ausable
(D) Fowler


Q14. How did Fowler feel after meeting Ausable?

(A) excited
(B) overwhelmed
(C) disappointed
(D) None of the above


Q15. How would you describe Ausable?

(A) witty
(B) lazy
(C) selfish
(D) all of the above


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 10 English PDF Free Download solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any queries related to CBSE Class 10 English MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1B
2C
3C
4D
5A
6C
7C
8A
9B
10B
11B
12D
13A
14C
15A

MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Prose


MCQ Questions for Class 10 English with Answers First Flight Poems


MCQ Questions for Class 10 English with Answers Footprints Without Feet

Leave a Comment