The Rebel MCQ Questions for Class 7 English Chapter 2 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. you guys are looking for CLASS 7 ENGLISH MCQ question with answers PDF free download as per CLASS 7 ENGLISH new exam pattern? you come for the right page. Each question has four option followed by the right answer. these CLASS 7 ENGLISH MCQ question and solution may help you to get better performance in exam .

All questions answers in the last paragraph


Q1. To be a rebel oneself –

(A) Is not good
(B) Is not very bad
(C) Is not wicked
(D) None of those


Q2. Who is a rebel?

(A) Who opposes everything
(B) Who helps everyone
(C) Who likes everybody
(D) Who enjoys everything


Q3. What must be the opinion of a rebel,

(A) teaching the society to be dutiful
(B) obeying the rules
(C) bringing disharmony
(D) bringing about the change


Q4. A rebel is generally:

(A) admired
(B) liked
(C) praised
(D) disliked


Q5. A rebel is a person who.

(A) loves all
(B) opposes everything
(C) helps all
(D) hates all


Q6. When everybody talks during the lesson –

(A) Rebel also talks
(B) He doesn’t say a word
(C) Doesn’t like the disturbance
(D) None of those


Q7. When everybody says yes, please, the rebel says-

(A) No, thank you
(B) Welcome
(C) Yes, please
(D) None of those


Q8. When everyone likes dogs, the rebel likes:

(A) cow
(B) buffalo
(C) kitten
(D) cats


Q9. A rebel’s dress sense is to what others think about it:

(A) similar
(B) proportionate
(C) opposite
(D) trendy


Q10. When the trend is of long hair he:

(A) loves to keep it so
(B) hates to keep it so
(C) goes for short hair
(D) both (A) and (B)


Q11. Name the poet of this poem

(A) Shirley Bauer
(B) D.J. Enright
(C) Murial L. Sonne
(D) W.E. Griffis


Q12. While everybody is praising the sun, the rebel –

(A) Regrets the absence of sun
(B) Remarks on the need for rain
(C) Comments on the need for air
(D) None of those


We have qualities knowledge to ensure that this question with solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any MCQ question regarding CLASS 7 ENGLISH . then drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1(A)
2(A)
3(D)
4(D)
5(B)
6(B)
7(A)
8(D)
9(C)
10(C)
11(B)
12(B)
1

Leave a Comment