The Squirrel MCQ Questions for Class 7 English Chapter 1 with Answers

Its our pleasure to assist you towards your goal. for inbuilt quality question with standard solution may help you a lot. you guys are looking for CLASS 7 ENGLISH MCQ question with answers PDF free download as per CLASS 7 ENGLISH new exam pattern? you come for the right page. Each question has four option followed by the right answer. these CLASS 7 ENGLISH MCQ question and solution may help you to get better performance in exam .

All questions answers in the last paragraph


Q1. If humans ran around, the squirrel

(A) would soon hide Itself
(B) would sit at one place
(C) wouldn’t be frightened
(D) would chase the humans


Q2. What is the color of a squirrel’s skin?

(A) Black
(B) White
(C) Grey
(D) Yellow


Q3. Who wore a question mark for the tail?

(A) Squirrel
(B) Cat
(C) Tiger
(D) Monkey


Q4. What mark does it wore

(A) question
(B) smile
(C) answer
(D) angry


Q5. Who wore a question mark for the tail?

(A) Squirrel
(B) Cat
(C) Tiger
(D) Monkey


Q6. He was eating a –

(A) Fruit,
(B) Fish
(C) Nut
(D) All of Above


Q7. The squirrel liked to these –

(A) His friends
(B) Us
(C) Other animal
(D) All of Above


Q8. Who is teasing whom in the poem?

(A) Squirrel is teasing children
(B) Children are teasing squirrel
(C) Poet is teasing squirrel
(D) Children are teasing the poet


Q9. What would the squirrel like to eat?

(A) An orange
(B) An apple
(C) A nut
(D) A plant


Q10. When the squirrel raises the tail

(A) its tip keeps pointing down
(B) It Is never perpendicular
(C) It sends a caution to others
(D) It looks strange


Q11. He liked to

(A) Eat
(B) Jump
(C) Play and tease
(D) All of Above


We have qualities knowledge to ensure that this question with solution will definitely help you to achieve perfect score. If you have any MCQ question regarding CLASS 7 ENGLISH . then drop your questions below and will get back to you in no time.

All questions answers

QUESTIONS NO : ANSWERS :
1(C)
2(C)
3(A)
4(A)
5(A)
6(C)
7(B)
8(A)
9(C)
10(A)
11(C)

Leave a Comment